06-30 13 90 27 info@praktijkdnd.com

Wie ben ik

“Het leuke aan dit werk, was het motiveren van de leerlingen en hen aanzetten tot gedragsverandering.”

Als kleine meid vond ik archeologie erg boeiend, maar de opmerking of ik heel mijn leven achter een steentje zou aangaan, maakte mij toch onzeker over de toekomst van het beroep. Algauw merkte ik op dat zekerheid in het leven erg belangrijk is, althans dat was een overtuiging van een ander die ik mezelf toe eigende.
De serie 21 Jumpstreet met Johnny Depp zorgde ervoor dat politie zijn erg stoer en aantrekkelijk werd. Na een reality check van deze functie, besloot ik om werk te maken van de dingen waar ik goed in was, namelijk; rekenen en talen. De opleiding International Business rolde uit mijn studiekeuze.

Na het afronden van mijn studie ben ik voor de financiële sector en de media gaan werken. Het commerciële gaf geen voldoening meer, dus besloot ik om lerares economie te worden. Met heel veel plezier stond ik jaren voor de klas. Het leuke aan dit werk, was het motiveren van de leerlingen en hen aanzetten tot gedragsverandering.

 

Ik houd ervan om mezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen, dit bracht mij weer in beweging om mijn reis te herpakken.
NLP, Neuro Linguistisch Programmeren. Deze opleiding maakte mij nieuwsgierig naar meer in mezelf. Ondanks dat ik geen einddoel voor ogen had, wist ik dat ik er zou komen. Waar? Dat werd concreter, nadat ik mijn opleiding tot leefstijlcoach had afgerond. Ik zou personen die zich niet goed voelen en daarnaast ook obesitas hebben, coachen naar een kwalitatief leven vol gezondheidsvoordelen. En zo werd mijn droom werkelijkheid.

Ik ben nu trotse eigenaar van Praktijk DND en kan jou begeleiden naar de persoon die je wilt zijn, vol vitaliteit en vreugde !

Heb jij overgewicht, voel jij je niet lekker in je vel en denk je dat er meer uit het leven te halen is? Dan is nu jouw tijd aangebroken, let us meet !

 

Meral Mihmat
Eigenares van Praktijk DND

Contact

Iedereen kan met de juiste handvatten en kennis een beter leven leiden.
Ben je benieuwd of Praktijk DND iets voor jou kan betekenen?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
We helpen je graag.

Praktijk DND

Molenvlietstraat 1
5142EL Waalwijk

06-30 13 90 27
info@praktijkdnd.com
www.praktijkdnd.com

Volg ons op social media

Dagelijks nieuwe posts over voeding, beweging en een gezonde levensstijl.

Specialist in interculturele leefstijlpreventie