06-30 13 90 27 info@praktijkdnd.com

Over  praktijk DND

Over ons

Praktijk DND is specialist op het gebied van interculturele leefstijlpreventie. Wij helpen mensen die worstelen met overgewicht en andere (gezondheids)problemen die kunnen worden beïnvloed door een verandering in leefstijl.

Vaak is de wens groot om gewicht te verliezen, maar de meeste personen hebben moeite met de veranderingen in leefstijl, die de resultaten positief zullen beïnvloeden.
Met alle dagelijkse verantwoordelijkheden die veel tijd en aandacht vragen, lijkt het onmogelijk om deze veranderingen in je leven toe te passen.
Praktijk DND biedt verschillende diensten aan, om u hierin te begeleiden.

Door de juiste balans tussen jouw denken, voeding en gedrag brengt Praktijk DND je op weg naar een kwalitatief hoogwaardig leefstijl.

Jouw denken (DEEN), je voeding (NEED) en je gedrag (DEED) zorgen samen voor de kwaliteit van jouw leven. Wij begeleiden personen met overgewicht en obesitas, door middel van een juiste balans tussen die drie aspecten, naar een gezond leven.

DEEN

Jouw DEEN – ofwel jouw denken – heeft een grote invloed op jouw leven. Hoe jij over zaken denkt – bewust, alsook onbewust – bepalen jouw doen en laten. En er is een groot scala aan gebeurtenissen in jouw verleden dat invloed heeft gehad op de ontwikkeling van jouw overtuigingen. Zo kan een vervelende gebeurtenis er zomaar voor zorgen dat er zich een blokkade opwerpt in jouw overtuiging.

Omdat deze overtuiging zich voor het grootste deel in het onbewuste bevindt, is het moeilijk om hier een verandering in aan te brengen als je dat wil. Praktijk DND kan je helpen deze blokkades te doorbreken en je onderbewuste overtuigingen te hervormen, zodat je zelf weer grip krijgt op jouw overtuiging en daarmee jouw handelen.

NEED

Op de hoogte zijn van jouw NEED – ofwel jouw behoefte – is essentieel om je lichaam goed te kunnen verzorgen.
Een goed verzorgd en goed gevoed lichaam zorgt voor betere gezondheid op zowel fysiek als mentaal vlak. Oftewel: een goed verzorgd lijf zal ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel zit, dat je liever aan de dag begint en dat je meer geniet van het leven.

Heb je obesitas en wil je een gezondere eetgewoonte aanleren, met de verschillende voeding gerelateerde specialisaties kan
Praktijk DND je erbij helpen.

DEED

Volgens velen is wat je doet (DEED) een keuze. Volgens Praktijk DND is dit ook het geval, al is het vaak moeilijk om gewoontes en routines te doorbreken. Het komt dan ook vaak voor dat mensen door de jaren heen een ongezonde leefstijl hebben gecreëerd.

Het is dan erg moeilijk om deze manier van leven ‘even te vervangen’ voor een gezondere leefstijl.
Praktijk DND heeft specialisaties in cognitieve gedragstherapie en NLP, waardoor we jouw ongezonde routines en gewoontes op een verantwoorde manier kunnen veranderen in een gezonde leefstijl.

 

Contact

Iedereen kan met de juiste handvatten en kennis een beter leven leiden.
Ben je benieuwd of Praktijk DND iets voor jou kan betekenen?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
We helpen je graag.

Praktijk DND

Molenvlietstraat 1
5142EL Waalwijk

06-30 13 90 27
info@praktijkdnd.com
www.praktijkdnd.com

Volg ons op social media

Dagelijks nieuwe posts over voeding, beweging en een gezonde levensstijl.

Specialist in interculturele leefstijlpreventie